Architektura & Design

Zažijte PULSE!

Největší konferenci o architektuře, interiérovém a produktovém designu ve střední Evropě! Zapojte se do diskuzí se špičkovými umělci z oborů z celého regionu, nechte se inspirovat expozicemi, poznejte nové perspektivy, propojujte se s těmi nejlepšími.  

Objevte kouzlo architektury a designu, setkejte se s významnými osobnostmi kultury, odborné veřejnosti i businessu z celé střední Evropy. Konferenci bude moderovat Daniel Stach. Mezi speakery budou špičky oborů architektury a designu ze všech pěti zemí. Setkáte se zde například i se zahraničním umělcem Daniel Libeskind, světově proslulým architektem, autorem známého berlínského muzea židovství.

PULSE je dlouhodobý projekt, původně iniciován magazínem Dolce Vita, jehož cílem je mapovat, propojovat a vzájemně inspirovat kreativní region střední Evropy napříč architekturou/urbanismem, interiérovým designem a produktovým designem. PULSE svým programem konferencí, diskuzí, výstav a networkových setkání umožňuje aktérům kreativních průmyslů kvalitně sdílet zkušenosti, know-how i vize a zároveň tím propojuje tvorbu a podněcuje diskuzi v celém středoevropském regionu (Česko, Maďarsko, Polsko, Rakousko a Slovensko).

fest1val SEKCE